Victoria Ödlund

löne- och HR-expert

Victoria har arbetat på Tholin & Larsson sedan april 2017. Hon är en av våra fem Lön/HR-experter.

  Följ mig på Linkedin


Hon har en minst sagt gedigen bakgrund; efter magisterexamen vid programmet för personal- och arbetslivsfrågor 2001 har det blivit hela 16 år inom HR-området för Victorias räkning. Under den perioden har Victoria jobbat med allt från förhandlingar och lönerevisioner till medarbetarundersökningar och hälsofrågor och hon är en sann HR-generalist.

Du träffar Victoria på

Löneadministration (påbyggnad) och arbetsrättskursen.

Kursledare

Som kursledare är Victoria både engagerande och positiv och upp på podiet tar hon även med sig mängder av färsk erfarenhet:

– Jag har jobbat mycket operativt tills väldigt nyligen och har en god förståelse för verksamheten, vilka utmaningar och problem HR-cheferna ställs inför ute på arbetsplatserna. Rehab, arbetsmiljöfrågor och rekrytering är några exempel på områden där har jag varit med och utbildat och stöttat chefer.

Varför ska man välja Tholin & Larsson?

– Det räcker med att se på mina otroligt kunniga och kompetenta kollegor för att hitta anledningar. Tillsammans så sitter de inne på en enorm kunskapsbank! Vilket förstås är väldigt viktigt när man som kund ska ringa in och bolla frågor. Tholin & Larsson har även gott renommé i branschen och är verkligen ett stabilt och gediget företag.