Veronica Rosén

Moms- och skatteexpert

Veronica Rosén är civilekonom i grund och botten och är en riktig fena på vassa och komplicerade momsfrågor.

 Följ mig på Linkedin


Hon kommer direkt från Wolters Kluwer men har även hunnit med ett år på PWC och hela 17 år på Skatteverket. Sammanlagt har Veronica över 20 års erfarenhet av moms och skatt.

Du träffar Veronica på:

Momsen i praktiken, Momsdagarna och Skatteträffarna.

Kursledare

Veronicas mål är att kursdeltagarna ska ha en trevlig, rolig och lärorik dag och samtidigt ta med sig en kunskap och förståelse som är till nytta i framtiden.

– Det gäller att få deltagarna att verkligen förstå reglerna och momsen, vad det hela innebär. Att prata för någon som inte hänger med går inte, men när folk nickar och ställer motfrågor – då vet man att de förstå. Sen försöker jag även att hålla det lättsamt med lite skratt emellan, annars blir det väldigt tungt att sitta en hel dag!

Varför valde du Tholin & Larsson?

– Tholin och det varumärket står för har alltid lockat mig. I mina ögon är Tholin marknadsledande, det finns inga liknande företag som är så starka och har erfarenheten som finns här med så många experter på ett och samma ställe. Tjänsterna vi säljer är otroligt bra till ett väldigt överkomligt pris med tanke på den expertis man som kund får tillgång till.