Ulf Eriksson

Skatteexpert

Ulf Eriksson är efter premiären 2014 nu inne på sitt femte år som skatteexpert på Tholin & Larsson.

Efter att ha jobbat både på Skatteverket, Norstedts Juridik (Wolters Kluwer) och Skandiabanken har Ulf samlat på sig imponerande 24 års kunskap och erfarenhet av arbete inom skatteområdet. 

Du träffar Ulf på

Skatteträffarna, Löneväxlingskurserna och Kvalificerad företagsskatt.

Kursledare

På kurs med Ulf Eriksson får man en praktiskt inriktad utbildning med både teoretiska genomgångar och många exempel från verkligheten.

– Att sitta en hel dag på kurs kan vara tröttsamt så det gäller att växla med sådant som deltagarna känner igen. Jag försöker att prata så att folk verkligen förstår – det är först då som en kurs ger mervärde och de bitarna är jag noga med att få ut. 

Räknesnurror?

Många har garanterat lagt märke till Tholin & Larssons smarta räknesnurror som ger snabb och smidig hjälp att räkna ut allt från maximalt momsavdrag vid representation till hur man gör bruttolöneavdrag vid löneväxling mot privat sjukvård och mycket mer. 

Ulf Eriksson är en av experterna som jobbar med att ta fram underlag till just sådana verktyg, allt för att göra kundernas arbetsvardag lite smidigare.

– Även om man kan reglerna så blir man lite snurrig om man ska göra uträkningen i varje enskilt fall. Ofta har man många kunder och vill titta på hur något slår ut i olika situationer dessutom. Med våra räknesnurror får man ett färdigt verktyg där man lätt kan fylla i sina uppgifter, få ett snabbt resultat och spara tid. 

Varför ska man välja Tholin & Larsson?

– Varför valde jag att gå från Nordstedts till Tholin? Konkurrenterna har inte den breda kompetensen som finns här. Kunderna vill ha svar på en fråga, och den frågan kan ju växla. Hos oss finns svar på de flesta frågorna inom både skatt, lön, arbetsrätt, moms och HR. Som kund till Tholin har man bättre förutsättningar till en helhet jämfört med andra aktörer på marknaden!