Robert Selvaag

Skatteexpert

Robert har varit en ”Tholinare” sedan oktober 2015.

Förutom hela 17 år på Skatteverket där han jobbat med allt från taxering, revision och arbetsgivarkontroll till internutbildning har Robert även hunnit med att plugga både ekonomi och juridik. Innan han slutligen landade på Tholin & Larsson blev det även en vända på Norstedts Juridik (Wolters Kluwer).

Kursledare

Robert är en mycket uppskattad kursledare som har en massiv erfarenhetsbank att ösa information ur. Han skojar gärna till det för att göra det hela mer lättsmält och lättuggat och brinner verkligen för att framträda inför publik.

– Det saknas ofta på kurser, den här gnistan. Det är en av våra styrkor på Tholin & Larsson, att vi både kan svåra områden och samtidigt är duktiga föredragshållare.

Du träffar Robert på dessa kurser:

Skatteträffarna, Kvalificerad företagsskatt och Representationskurserna.

Varför ska man välja Tholin & Larsson?

– Både på Norstedts och Skatteverket så var Tholin & Larsson alltid riktmärket. Det var branschjämförelse-måttstocken. De som jobbat och jobbar här har alltid varit erkänt duktiga och det bekräftades när jag kom hit. Det är en extremt hög kompetens på alla områden, oss slår man inte på fingrarna helt enkelt.