Pia Weimarsdotter

Skatteexpert

Pia är en av skatteveteranerna på Tholin & Larsson och har varit med oss ända sedan 1994.

  Följ mig på Linkedin

Erfarenhet

Jag är jurist med nio års erfarenhet från Skattemyndigheten, där jag arbetade med bl a både individoch företagsbeskattningsfrågor samt revision. Har även arbetat inom bankvärlden på SEB:s utlandsavdelning.

På Tholin & Larsson är jag produktansvarig för vårt Servicepaket Skatt samt redaktör och ansvarig utgivare för Skattenyheter i sammandrag. Har även skrivit böcker om bl a löneväxling.

Efter många år i branschen har jag en bred kunskap inom många av skattejuridikens områden. De frågor jag brinner mest för är de med internationell anknytningFramförallt med fokus på individbeskattning och socialförsäkringHär märker vi ett klart ökat informationsbehov hos våra kunder och det är jättekul! 

Min målsättning är att vi ska fortsätta att vara våra kunders viktigaste och tryggaste leverantör av skatteinformationEfter snart ett halvsekel på marknaden har vi en gedigen erfarenhet med hög kompetens. Vi har allt från företagsbeskattning till individbeskattning via moms och HR. Och den bredden är vår styrka. Där är vi mycket bättre än konkurrenterna.

Varför ska man välja Tholin & Larsson?

– Vi är kvicka, korrekta och kompetenta. Jag vågar nog också påstå att vi är väldigt vassa på att göra det svåra enkelt för kunden. Det är helt klart en utmaning att snabbt skriva en lagom lång och lättillgänglig artikel av en regeringsproposition på flera hundra sidor. Vårt mål är ju att kunden snabbt ska få klart för sig vad det handlar om. Utan att behöva lägga ner för mycket tid på det. Tid är ju pengar. 

Connecta gärna med mig! Jag delar med mig av intressanta artiklar inom skatt, moms och HR.