Pelle Gustavsson

Momsexpert

Pelle Gustavsson har jobbat på Tholin & Larsson i snart sju år.

  Följ mig på Linkedin


Bakom sig har han både fyra år på revisionsbyrå och hela tolv på Skatteverket. Pelle har jobbat väldigt brett inom momsområdet på sina tidigare arbetsplatser och har dessutom en civilekonomisk utbildning i bagaget

Du träffar Pelle på följande kurser:

Samtliga momskurser; Moms i praktiken, Stora Momsdagen och Momsen – nyhetskurs.

Kursledare

Som kursledare och även i vår support drivs Pelle av att hjälpa folk att få svar på sina frågor. Att åstadkomma pedagogik och presentera information på ett begripligt sätt, så att den som lyssnar verkligen förstår, är en viktig drivkraft för honom.

– Moms är ju det jag kan, och under årens lopp har man stött på ganska många olika varianter av frågor och tagit lärdom av det. Sen får man försöka att lätta upp det lite för att hålla deltagarna vakna också, det är ganska tunga ämnen och långa dagar!

Varför ska man välja Tholin & Larsson? 

– Vi är fyra stycken väldigt erfarna momsspecialister, där tycker jag i någon mån att vi är unika. Vi är lite starkare och djupare på momsen och det tror jag framförallt våra kunder har glädje av i telefonservicen. Vi kan ge väldigt bra svar inom ramen för de abonnemang vi har. Jag tror inte att våra konkurrenter har samma erfarenhet.