Mirja Lenes

Löne- och HR-expert

Mirja började arbeta på Tholin & Larsson våren 2018. Har du en komplex och krånglig fråga om lön kan hon prata om den i timmar.

   Följ mig på Linkedin

Mirja är utbildad personalvetare och kommer från en tjänst som Löne- och HR-konsult hos en löneprogramleverantör. Hon har arbetat ute hos kund med olika löne- och programfrågor, både med ren löneberäkning men även med löneprocessen, utbildning och system. Rollen som konsult innebar att arbeta inom alla typer av branscher, med alla tänkbara kollektivavtal och företag med varierande storlek vilket gett stor kunskap inom löneområdet. Innan dess har Mirja arbetat med rekrytering. 

Kursledare

En kurs ska vara givande och skapa mervärde för kursdeltagarna. Mirja har mestadels haft kurser inom löneområdet och tycker att de bästa kurserna är de där teori varvas med övningar. - Att varva ren teori med övningar brukar skapa en bra dynamik i gruppen. Där får frågor och egna funderingar från kursdeltagarna en naturlig plats som ofta ger kursdeltagarna både bra exempel och ovärderliga tips, både från kursledare och varandra.

Varför ska man välja Tholin & Larsson?

Ni vet känslan när man får en fråga som snabbt genererar en suck inombords? Då man vet att frågan är oerhört krånglig, tidskrävande och kanske näst intill oförståelig? Då är det lyxigt att kunna få hjälp av experter som ständigt bevakar nyheter inom sina respektive områden, som dagligen möter kunder med nya frågeställningar och som lägger all sin tid på att sätta sig in i just sådana frågor.