Kristina Andreasson

Momsexpert

Kristina har varit med oss sedan 2010 och utgör en mycket viktig del av momsavdelningen på Tholin & Larsson som hon även är chef över.

  Följ mig på Linkedin


Hon är utbildad civilekonom, har 12 års erfarenhet av arbete på revisionsbyrå och har under arbetslivet även hunnit med några år på Skatteverket. Kristinas expertområde är framförallt momsen, både på bredden och på djupet. Extra duktig är Kristina på fastighetmoms:

– Det är så svårt, vilket är vad som gör det så himla roligt.

I telefonslingan vägleder Kristina våra kunder i frågor kring allt från just fastighetsmoms till moms vid uthyrning av lokaler och moms vid internationell handel med varor eller tjänster

Kursledare

Du träffar Kristina på Stora Momsdagen och Momsen i praktiken, och även på kurserna om Fastighetsmoms. Som kursledare är Kristina formell och korrekt, men även ganska avslappnad. Moms är ett komplicerat ämne, men Kristina fokuserar på att tala klarspråk och försöker samtidigt att göra föreläsningarna roligare, så att det verkligen sätter sig.

Hon har ofta med sig tips från vardagen för att förtydliga vad de teoretiska reglerna har för faktiskt påverkan på verkligheten. Kopplingen till praktiken ligger alltid nära till hands helt enkelt.

Varför ska man välja Tholin & Larsson?

– Vi är fyra stycken extremt kompetenta människor som finns här för våra kunder – det finns en oerhörd styrka och kunskap i vår momsavdelning. Så när det gäller moms så är svaret ganska givet.