Ingrid Langkilde

Skatteexpert

Ingrid är ansvarig för vår skatteavdelning och kan stoltsera med smått fantastiska 27 år som skatteexpert på Tholin & Larsson.

  Följ mig på Linkedin

Erfarenhet

Ingrid har, förutom sin gedigna erfarenhet på Tholin & Larsson, även hunnit jobba som byrådirektör och även gjort fyra år på Skatteverket – toppat med en jur. kand. vid Lunds Universitet.

– Som skatteexpert kan man aldrig luta sig bakåt och känna sig fullärd. Det kommer ständigt nya saker man måste läsa på för att hålla sig uppdaterad. Det blir aldrig enformigt och ger energi. 

Du träffar Ingrid på:

Skatteträffarna är Ingrids hemmaplan. Tidigare har hon även haft kurser inom personbeskattning, varit med på Stora Lönedagen och dessutom medverkat på utlandskurserna.

Kursledare

Ingrids kursdeltagare får alltid information som är till nytta när man i efterhand återvänder till arbetsvardagen. Hon är noggrann med att följa flödet och fånga upp de vanligaste frågorna i Tholins support, för att sedan ha de som underlag till kurserna.

– Jag vet vilka frågor som ofta dyker upp och försöker att göra kurserna så praktiskt inriktade som möjligt utifrån det. Berätta om hur deltagarna ska agera när de ställs inför ett visst problem eller en viss situation.

Att man som kursledare är engagerad och verkligen vill förmedla information och kunskap är också viktigt för Ingrid.

– Det gäller att vara ödmjuk inför deltagarna och tänka sig in i deras situation. Vad har de för förkunskaper? Vad vill de ha ut av dagen? Det märks om man tycker om det man gör eller inte och jag älskar verkligen att hålla kurs, det är jättekul!

Varför ska man välja Tholin & Larsson?

– Vi är föregångare inom fältet och har en gedigen erfarenhet efter 40 år på marknaden. Vi har en väldigt hög kompetens på våra experter och är oerhört måna om att vara korrekta och seriösa. Hos oss får man alltid information som man kan lita på. Sen så är vi också väldigt serviceinriktade och sätter kunden först!