Hanna Lagerkvist

Skatteexpert

Hanna steg in i rollen som skatteexpert på Tholin & Larsson efter 15 år som skattekonsult på KPMG och Deloitte.

På meritlistan kan även skrivas dubbla kandidatexamen inom juridik, en vid Göteborgs universitet och en vid Köpenhamns dito.

Hanna är materiellt kunnig och har en bred kompetens inom skatteområdet. Hon är väldigt stark inom allt från personbeskattning, löneredovisning, arbetsgivarskyldigheter och pension till löneväxling och förmåner. Som skatteexpert är hon snabb på att identifiera olika problemställningar och kan på ett konkret och enkelt sätt förmedla vad för åtgärder som behövs.

Kursledare

Med Hanna får man en rolig kursledare som är bra på att göra situationerna så verklighetstrogna som bara möjligt, och som kan sätta in abstrakta skatteproblem i konkreta och relevanta situationer i arbetsvardagen. Hon jobbar mycket med exempel och ser alltid till att vara tydlig i det hon kommunicerar till kursdeltagarna.

Du träffar Hanna på dessa kurser:

Hanna kan du träffa på bland annat kurserna Löneväxling, Skatteträff, Stora Lönedagen och Personalens förmåner

Varför ska man välja Tholin & Larsson?

– Tholin & Larsson är ett väldigt inarbetat koncept och vi har koll på hela processen. Både skatte- och arbetsrätten är i ständig förändring och det är väldigt svårt att hålla sig uppdaterad samtidigt som man har annat att göra. Vi är 14 personer som följer allt som händer och gör en summering över det viktigaste. Vi ger helt enkelt våra kunder vad de behöver för att sköta sina arbetsuppgifter.